Spojovací dveře /repríza/

plakat dvere 180417

Repríza divadelní komedie DS KLAS, která historicky poprvé vynesla Divadelní spolek KLAS na první místo diváckého holasování na loňských Kláštereckých divadelních žních.

Komedie britského dramatika Alana Ayckbourna vzdáleně připomíná svým dějem filmovou komedii Zítra vstanu a opařím se čajem. Také zde je cestování časem příležitostí pro tři ženy změnit svůj osud a ještě přitom zlikvidovat nebezpečného vraha

Londýnská sexuální pracovnice Poopay z budoucnosti narazí na případ vraždy a díky němu se pomocí zvláštních hotelových dveří, dostává do minulosti. Ona a další dvě ženy, zavražděné v letech 1997 a 2015, svádějí závod s časem (a v čase), snaží se změnit běh událostí a zabránit vlastnímu násilnému konci.

Autor Alan Ayckbourn (narozen 12. dubna 1934 v Londýně) je jedním z nejpopulárnějších současných anglických dramatiků a rovněž uznávaný dramaturg. Jeho komedie byly přeloženy do více než třiceti jazyků a získali četná ocenění. Zajímavostí je, že Alan Ayckbroun nyní působí jako profesor současného divadla na Oxfordské univerzitě.

Spojovací dveře, komedii s prvky dramatu, uvidíte v podání našeho divadla, režie Miroslav Nyklíček, v hlavní roli Majda Nucová a Zdeňka Nyklíčková.

kdy:           18. dubna 2017 v 19hod
kde:           KD Klášterec nad Ohří