Betlém - zkouška kostýmů

Členové Sdružení Klas, Divadla Bez angažmá, Divadla Navenek a Kandrdas absolvovali jako profesionální herci zkoušku kostýmů. 8. prosince 2004 jsme vyrazili do Městského divadla v Mostě, kde na nás čekaly hotové kostýmy, které se poprvé představí v představení Betlém (25. 12. ve Františkánském klášteře v Kadani). Kostýmy navrhl a se svou kolegyní ušil Alexandr Koráb, kostýmní výtvarník mosteckého divadla. Betlém se hrál již v loni a setkal se s velkým ohlasem. Jelikož město Kadaň chce v této započaté tradici pokračovat a půjčovné z Barrandova je neskutečně drahé, nezbývalo nic jiného než všechny kostýmy nechat zhotovit. Nutno ještě podotknout, že kostýmy se velmi povedly a že jsou opravdu nádherné. Začátek představení je plánován na 17. hodinu, v případě velkého zájmu se bude hrát ještě od 18:30. Všichni jste srdečně zváni.

Klášterečtí divadelníci se nebudou moci celé svátky přejídat, protože už na 1. svátek vánoční budou účinkovat, a to možná dvakrát, v Kadani ve Františkánském klášteře v představení Betlém. Abychom si to trochu vynahradili, tak poté společně oslavíme Silvestr.

Klášterečtí divadelníci se nebudou moci celé svátky přejídat, protože už na 1. svátek vánoční budou mrznout, a to možná dvakrát, v Kadani ve Františkánském klášteře v představení Betlém.